Izvor:
14.03.2017 u 00:18
0

UHAPŠEN: Murat Jašari priznao da je ranio Vlasija!

Prištinskog advokata Azema Vlasija ranio je Murat Jašari, koji je nakon hapšenja priznao krivicu, navodeći da je na njega pucao zbog "događaja iz osamdesetih" godina prošlog veka, javlili su večeras prištinski mediji.

Murat Jašari, brat bivšeg lokalnog komandanta OVK Ismeta Jašarija, poznatog i po ratnom nadimku "Komandant Kumanovo", navodno je rekao da bi pucao i na kosovskog premijera Isu Mustafu i predsednika Hašima Tačija, javio je RTS, pozivajući se na prištinsku "Gazetu ekspres".

Zbog pomaganja u napadu na Vlasija uhapšen je i Avni Luminica. Prethodno je portparol Kosovske policije Baki Keljani objavio da su dve osobe uhapšene pod sumnjom da su pucale u advokata Azema Vlasija i dodao da je taj napad verovatno bio planiran.

Keljani je naveo da su uhapšeni M.J., koji je osumnjičen kao izvršilac, i A.I, osumnjičen kao učesniku u napadu. Vlasi je ranjen jutros oko osam časova iz vatrenog oružja u Prištini i nalazi se van životne opasnosti.

Tanjug
Foto:QKuK/Twitter/LVetevendosje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter