Izvor:
14.03.2017 u 19:28
0

NOVA SAZNANJA O ATENTATU: Profi ubice izanjmile BMW i pratile Šaranovića!

U likvidaciji Slobodana Šaranovića, biznismena osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, najmanje tri napadača koristila su BMW 5, koji je u vlasništvu rentakar agencije, pokazuju prvi rezultati istrage crnogorske policije.

Policija veruje da su u iznajmljenom automobilu bila najmanje trojica saučesnika – jedan je bio zadužen da vozi auto, drugi je pucao iz automata sa zadnjeg sedišta, dok je treći izašao sa mesta suvozača i iz pištolja overio nepomičnog Šaranovića, koji je pao na trotoar ispred zgrade u kojoj je živeo u naselju Dubovica – preneli su crnogorski mediji nove detalje u istrazi ubistva.

Na mestu zločina, osim čaura koje ukazuju da je pucano iz dva različita oružja, nisu pronađeni drugi tragovi.

Na osnovu svih prikupljenih dokaza, jasno je da je reč o profesionalnim ubicama koje su pratile Šaranovića. U subotu uveče dovezli su se ispred njegovog stana oko pet minuta pre nego što je stigao blindiranim BMW iz obližnjih Rafailovića. Sigurnosne kamere u blizini nisu snimile trenutak ubistva, ali jesu automobil kojim su se zločinci dovezli i odvezli sa mesta zločina – otkrivaju izvori iz istrage.

Interesantno je da je ista kamera koja je snimila vozilo ubica samo sedam minuta pre likvidacije zabeležila i prolazak policijske patrole, koja je obišla dva kruga oko zgrade u kojoj je Šaranović živeo.

Očigledno je da su Šaranovića istovremeno nadzirali i policija i plaćenici. Naslućuje se da je možda postojao i četvrti pomagač, koji je iz šteka u nekom od stanova u blizini javljao njegovo kretanje, a moguće je i da su imali ljude koji su u stopu pratili žrtvu i ubicama javili kada da krenu u akciju – navode sagovornici upućeni u istragu.

Crnogorska policija, kako Kurir saznaje, za sada nije kontaktirala sa kolegama u Srbiji i tražila pomoć u rešavanju likvidacije koja je najverovatnije nastavak rata dve zavađene porodice. U susednoj državi, međutim, saslušano je nekoliko desetina bezbednosno interesantnih osoba bliskih barskom i škaljarskom klanu, koji su navodno u prijateljskim odnosima sa Lukom Bojovićem, koji trenutno služi kaznu u zatvoru u Španiji.

Prema informacijama iz istrage, sumnja se da su plaćenici došli iz Bosne i Hercegovine i da su na sličan način ubijali po Srbiji.

Slobodan Šaranović sahranjen je juče pored brata Branislava Šaranovića u rodnom Danilovgradu.

Kurir
Foto: Aktuelno.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter