Izvor:
17.03.2017 u 01:44
0

PLJAČKA NA BUVLJAKU NA NOVOM BEOGRADU: Migranti joj oteli pantalone, oborili drugog prodavca i pobegli!

Nije prvi put da migranti maltretiraju prodavce na buvljaku, na Novom Beogradu, tvrde radnici koji svakodnevno stoje pored svojih tezgi. I baš dok su se radnici žalili novinarima , čuo se jak zvuk! Došlo je do komešanja, a na tezgi pored žena je jauknula da joj ukradoše pantalone! Šestorica muškaraca su s plenom u rukama bežala, dok su nezadovoljni i šokirani prodavci i kupci kršili ruke u neverici.

Naime, grupa migranata je bila u “neobaveznoj” šetnji, pa je iskoristila momenat nepažnje i s tezge gospođe Milke (prezime poznato redakciji) ukrala dva para pantalona! Čovek koji ima tezgu do Milke je pokušao da zaustavi lopove, ali su ga prilikom bega srušili na pod. Nažalost, dok su pomogli čoveku da ustane, pljačkašima se izgubio svaki trag.

Ovo nije prvi put da se dešava ovako nešto. Ovde su krađe svakodnevna pojava, a migranti su posebna priča. Danas su mi odneli robu u vrednosti 6.500 dinara, a ja se za te pare smrzavam nedelju dana i ko će meni to sada nadoknaditi?! – kaže vidno uzrujana gospođa Milka.

Njena komšinica kaže da osim odeće kradu i posuđe, šerpe, varjače i da su krađe prijavljivali policiji, ali im je rečeno da je lopove nemoguće identifikovati.

Država im plaća stan, školovanje, deli pomoć, a ovde su na buvljaku svu dobijenu ćebad i patike prodavali za 500 dinara, a kad potroše pare, onda od nas kradu, sramota je to – dodaje Milka.

Telegraf
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter