Izvor:
17.03.2017 u 15:12
0

Kakav otac, takav sin: MALI CUNER UHAPŠEN ZBOG OTMICE I MUČENJA MLADIĆA ELEKTROŠOKEROM! (VIDEO)

Marko Guzijan (27) i Vojislav Mitković (26) uhapšeni su zbog sumnje da su oteli, mučili i brutalno pretukli mladića iz Zemuna. Obojica osumnjičenih uhapšena su u akciji beogradske policije.

Oni se sumnjiče da su sa još tri osobe za kojima se traga, sačekali Zlatka L. ispred stana u kojem je živeo.

Razlog je šokantan. Naime, drug Guzijana zvanog Mali Cuner se gledao sa izvesnom devojkom, koja je bila u vezi sa Zlatkovim drugom. Zlatko je Guzijanovog ortaka i tu devojku video na beogradskom aerodromu i fotografisao ih da bi nju razotkrio. Kako je dečko od pomenute devojke takođe u kriminalnim vodama, oni su se odlučili da spreče predaju fotografija i eventualni sukob, te je Cuner odlučio da ga otmu. Oštećeni nije znao sa kim se sukobio – kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Sačekali su ga 13. avgusta prošle godine da uđe u kola, u blizini svog stana u Zemunu i prišli su mu.

Elektrošokerom su ga paralisali. Ni to što je bio omamljen nije ih sprečilo da ga udaraju. Čim su ga izvukli iz kola, vezali mu ruke lisicama i ubacili u svoje vozilo. Vezanu i omamljenu žrtvu su odvezli u nenaseljeni deo Zemun Polja, gde su nastavili da ga tuku. Nakon što su mu naneli teške povrede, stavili su ga ponovo u automobil i odvezli do druge lokacije gde su ga izbacili iz vozila i odvezli se – kaže naš sagovornik.

Teško povređeni Zlatko je uspeo da ode u Hitnu pomoć, a o napadu na njega je obaveštena i policija. Pretučeni nije mogao da identifikuje mučitelje, pa je policija započela istragu i posle sedam meseci uhapšena su dvojica osumnjičenih otmičara i batinaša.

Marko Guzijan, zvani Mali Cuner, mlađi je sin Jovana Guzijana Cunera, kriminalnog vođe koga je pre 15 godina ubio zemunski klan.

Cuner je mlađi pripadnik takozvanog "novog zemunskog klana" i punio je stranice crne hronike još kao maloletnik, kada je 2007. došao u pečenjaru "Una" u Zemunu, gde je usmrtio Zorana Dimitrijevića (51) i njegovog sina Aleksandra (22), koji su sedeli za stolom i večerali.

Pošto je u vreme zločina bio maloletan, kaznu je odslužio u Kazneno-popravnom zavodu u Valjevu, odakle je izašao pre dve godine.

Markov stariji brat Petar u Ulici Pavla Vuisića, gde je osumnjičeni mučitelj uhapšen, pored porodične kuće poseduje i perionicu automobila i kafe-piceriju "Sopranos".

Petar je takođe privođen ranije, ali nije osuđivan. Hapšen je zbog napada na policajca, ali i kao član novog zemunskog klana, kriminalne grupe koja se dovodila u vezu sa brojnim obračunima i trgovinom narkoticima. Na suđenju je oslobođen.

Otac ubijen po nalogu Spasojevića

Jovan Guzijan pripadnik je stare garde sa beogradskog asfalta. Bio je kum Srđana Adžemovića i blizak prijatelj šefa zvezdarskog klana Sredoja Šljukića.

Držao je nekoliko auto-otpada, voleo je automobile, oružje i golubove. Ubijen je u oktobru 2002. po nalogu Dušana Spasojevića Šiptara. Prema svedočenju svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija, Spasojević se plašio da se Cuner ne udruži sa Ljubišom Buhom Čumetom. Bagzi je vozio "audi" iz kog su pucali Sretko Kalinić i Mile Luković Kum.

Izvor: Blic
Foto: mup-gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter