Izvor:
17.03.2017 u 19:41
0

Novi detalji strašnog samoubstva kod Železnika: LEGAO JE NA BOMBU I RAZNEO SE, TELO SU MU DANIMA JELE ZVERI!

Neidentifikovani muškarac legao na "kašikaru" i aktivirao je pored Ibarske magistrale. Leš bez glave i šaka pronašao prolaznik.

Sredovečni muškarac razneo se bombom pre nekoliko dana pored Ibarske magistrale u beogradskom naselju Železnik, a njegovo unakaženo telo, bez glave i šaka, pronašao je juče jedan prolaznik!

Unakažene ostatke tela danima su grizle životinje! Posle uviđaja leš je poslat na Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio njegov identitet.

Izvor iz istrage kaže da je telo samoubice pronađeno oko 13 sati, u polju, kod skretanja za Železnik. Glava je pronađena nekoliko metara od tela, koje je bilo u fazi raspadanja.

– U pitanju je muškarac koji je po svemu sudeći starosti između 40 i 50 godina. Telo je nađeno na oko 15 metara od puta, a procenjuje se da je ležalo u šipražju najmanje tri dana. Sve ukazuje da je muškarac legao na bombu i razneo se. Nekih pet ili šest metara dalje od tela pronađena je glava, a malo dalje i šake. Psi lutalice su kidali ostale delove tela, trup i ruke – rekao je naš sagovornik.

On napominje da je na telu bilo vidljivih znakova truljenja i crnih mrlja.

Stravičan prizor u šipražju pored Ibarske magistrale nije ostavio ravnodušne ni iskusne policajce koji su došli na uviđaj.

– Nikada u životu nisam video odvratniji prizor. Muškarac je ležao potrbuške, bez glave, šaka… Trup mu je bio raznesen, a delovi utrobe oko njega. Užasno je smrdelo. Uz telo nisu pronađena nikakva dokumenta – ispričao nam je jedan od policajaca.

Unakažen leš je, inače, pronašao meštanin Železnika Dragan Stojadinović, koji je krenuo u potragu za koprivama.

– Skoro sam imao operaciju, pa mi je lekar preporučio šetnju. Dok sam hodao stazicom blizu magistrale i tražio koprive, video sam nešto šareno u šipražju. U prvi mah sam pomislio da je lutka. Uzeo sam štap i dodirnuo ga. Kada sam shvatio da je u pitanju leš, i to bez glave, šaka, čini mi se da sam odskočio od šoka! Nikad to neću zaboraviti. Telo bez glave je ležalo potrbuške, sa raširenim rukama. Čim sam došao sebi, pozvao sam policiju – priča Stojanović.

Informer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter