Izvor:
19.03.2017 u 01:04
0

NASILNIK DOLIJAO: Uhapšen napadač na Srbe u Kosovskoj Mitrovici!

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je večeras da je policija privela jednu osobu osumnjičenu za napad na dvojicu Srba u Kosovskoj Mitrovici.

On je rekao Tanjugu da je priveden kosovski Albanac B. A. (25) a da se za ostalim osobama koje su učestovale u incidentu traga.

Bojić je kazao da se incident dogodio u 17.25 u Kolašinskoj ulici u severnom delu Kosovske Mitrovice kada je grupa od oko četiri ili pet lica albanske nacionalnosti napala dvojicu Srba.

Dvojica Srba povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice, kada je na njih nasrnula grupa Albanaca.

Incident se dogodio u blizini pijace, na oko 50 metara od glavnog Ibarskog mosta.

Povrede koje su zadobila dvojica Srba nisu opasne po život.

Direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici doktor Milan Ivanović rekao je Tanjugu da su na hiururškom prijemnom odeljenju zbog povreda glave, primljeni P.D. (33) i B.Ð. (41).

Ivanović je kazao da je P.D. primljen zbog više udaraca u predelu glave, a drugi povređeni zbog povreda glave i gubitka svesti.

Tanjug.rs
Foto:
YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter