parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

POLICIJA VRATILA ZAPLENJENE STVARI MARJANOVIĆIMA: U tabletu pronađen detalj koji je slomio Zorana!

 

Policija je zaplenila iz kuće njene lične stvari, među kojima je bio i tablet.

Nakon tragične smrti pevačice Jelene Marjanović, kada je u aprilu prošle godine njeno telo pronađeno u naselju Crvenka, nadomak Borče, policija je zaplenila iz kuće njene lične stvari, među kojima je bio i tablet.

Iako su posle prvih provera sve vratili porodici, Jelenin suprug Zoran je tek pre nekoliko dana smogao snage da pogleda šta se na tabletu nalazi.

 

 

- Emocije su me savladale u trenutku. Našao sam Jecinu fotografiju koju je napravila naša ćerkica i to samo dva dana pre njenog ubistva. Slikala ju je u dvorištu, umornu, ali nasmejanu- sa tugom priča Zoran i dodaje da se i na slikama videlo koliko su njih dve srećne kada su zajedno.

Jelena Krsmanović Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, na nasipu u Borči, gde je bila sa suprugom i ćerkicom. Ona se sa njima rastala kod rampe u naselju Crvenka i krenula na trčanje, ka sledećoj rampi. Njen nestanak je prvo porodici, a zatim i policiji prijavio njen suprug Zoran, pošto je video da je nema. Telo nesrećne pevačice pronađeno je sledećeg dana u kanalu punom vode.

Do danas, i pored detaljne istrage, policija nije saopštila detalje vezane za ovo ubistvo, tako da se još uvek ne zna kako i gde je pevačica ubijena, a što je još gore, njen ubica se i dalje slobodno šeta.

 

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Link Management, Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi - live
11:55 Vesti
12:05 Parovi - live
12:55 Vesti
13:10 Parovi - live
14:05 Beni Afet serija
15:00 Parovi - live
16:00 Posle rucka
17:00 Parovi - live
17:30 Telemaster
18:00 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:25 Cirilica
slede Parovi - live