Izvor:
19.03.2017 u 14:06
0

VELIKI POŽAR U NOVOM SADU: Evakuisano preko 250 ljudi!

Preko 250 ljudi evakuisano je jutros u 4.00 sata iz zgrada u Ulici Episkopa Visariona u Novom Sadu gde je u podzemnim garažama izbio požar koji je pretio da zahvati citav stambeni kompleks sa tri lamele u kojima ima oko 130 stanova.

Veliki broj vatrogasaca sa cetiri vozila gasili su požar bezmalo sat vremena, a policija koja je izašla na teren sa preko 10 interventnih ekipa pomagala je stanarima da napuste zgradu, javio je "Blic".

Kako navodi list, tokom ovog incidenta nije bilo povredenih, a stanarima je oko pola šest dozvoljeno da se vrate u svoje stanove.

U Vatrogasnoj brigadi je receno da je u požaru koji je izbio u garažama izgorelo cetiri automobila te da su nadležni odmah izdali naredenje za hitnu evakuaciju zato što je dim poceo da se širi zgradom i postojala je pretnja da se uruši plafon iznad zapaljenih vozila.

Nakon uvidaja ocekuje se zvanicno saopštenje policije o uzroku požara, a pricinjenu materijalnu štetu naknadno utvrdice nadležni veštaci.

Tanjug
Foto:Twitter/CTV Vindsor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter