Izvor:
20.03.2017 u 03:12
0

Monstruozan zločin u Vladičinom Hanu: ŽENI SLOMIO VRAT JER SE DOTERALA, U PONEDELJAK TREBALO DA SE RAZVEDU!

Ratko Anđelković u Vladičinom Hanu ubio suprugu Miru, a potom digao ruku na sebe. Ubici zasmetalo što je Mira "napravila" frizuru za slavlje i što se sredila.

Ratko Anđelković (55), nakon što se sa suprugom Mirom vratio u subotu uveče sa lokalnog slavlja u Vladičinom Hanu, "presudio" je njoj, a zatim i sebi. Žena je, naime, htela da se razvedu, a on je pretio da će je zbog toga ubiti. Ispunio je što je najavljivao!

U kući gde se desio zločin zatekli smo samo stariju ćerku bračnog para, Anu (22), koja nam je prepričala poslednji dan svojih roditelja, koji je u ponedeljak trebalo da se razvedu.

Nisu se slagali, u braku su od 1994. godine. Ja i sestra smo bile svedoci njihovih rasprava, ali niko nije mogao da nasluti da će se sve ovako strašno završiti – priča Ana. Svi zajedno smo bili na slavlju kod pobratima u restoranu u selu Žitorađa i videlo se da je otac nervozan i da se ne veseli. Međutim, to je kod njega bilo skoro hronično stanje.

Devojka govori da je otac prvo popio par piva. Smetalo mu je jer se majka doterala. Bila je tog dana kod frizera. Posle slavlja devojke su otišle u grad, a roditelji kući. Tetka im je javila strašnu vest.

Pokojna Mira radila je u lokalnom marketu. Kažu da je bila dobar radnik, uzorna majka i vredna žena. O problemima koje je imala sa mužem nije ni sa kim pričala.

Komšinica Ljiljana Ristić kaže da se svakodnevno viđala sa pokojnom ženom i da je ova uvek negde žurila. Nije imala vremena za sebe. Kako govori komšinica Ljiljana, nije imala čak ni mašinu za veš, ali o zlostavljanju je ćutala.

Kobne večeri par je, sudeći po prizoru koji je ćerka zatekla, seo da večera. Pretpostavlja se da je tada počela prepirka jer je večera ostala na stolu. Mira je ubijena u spavaćoj sobi, a prema prvim rezultatima istrage Ratko ju je zadavio.

U policiji u Vranju "Novostima" je potvrđeno da je uviđaj u kući u Ulici Ivana Milutinovića obavljen, a da je Ratko nakon što je ubio ženu u kući gde su bili podstanari najverovatnije oduzeo sebi život vešanjem u rodnom selu Manjak. Leposava Jovčić iz Višeg tužilaštva potvrdila je da je naložena obdukcija tela žene koju će obaviti veštaci sudske medicine iz Niša.

Još nije poznato gde će bračni par biti sahranjen. Pretpostavlja da će ubica biti sahranjen u rodnom selu Manjak, dok ćerka smatra da će njena majka počivati na groblju u rodnom selu Mačkatica kod Surdulice.

Novosti
Foto: Facebook/ Ratko Andjelkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter