parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

POŽAR NA VIDIKOVAČKOM VENCU: Jedna osoba se nagutala dima!

 

Jedan muškarac nagutao se dima u požaru, koji je izbio jutros pošto se zapalila veš mašina u stanu u ulici Vidikovački venac u Beogradu, rekla je  portparol Hitne pomoći Nada Macura. 

Ekipa Hitne pomoć još se nalazi u zgradi u Vidikovačkom vencu broj 100, gde je izbio požar nešto pre sedam časova.  U Beogradu su noćas povređene još četiri osobe. 


Vlasnik automobila, koji se zapalio noćas oko jedan sat posle ponoći na Autokomandi, zadobio je lakše opekekotine po rukama, pa je prevezen u Urgentni centar.  U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 00.34 časova u ulici Vojvode Milenka, kod broja 48, lakše su povređena dva muškarca, starosti od 29 i 39 godina, kao i jedna žena (53), i prevezeni u Urgentni centar. 

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 89 puta, od kojih sedam na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari i hipertoničari. 

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je bilo samo lakše povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 118 puta, od kojih 29 na javnom mestu, dodala je Macura. 
 

Tanjug
Foto:Twitter/M2aja

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost