Izvor:
21.03.2017 u 19:21
0

BESNI KRVNA OSVETA POSLE LIKVIDACIJE ŠARANOVIĆA: Ubica Nikole Bojovića molio sud da mu saslušaju brata „dok je još živ“! (VIDEO)

Saša Cvetanović – Pit Bul, optužen kao neposredni ubica Nikole Bojovića (39), juče je tražio da njegov brat svedoči "što pre, dok je još živ".

– Molim vas da mog brata saslušate što pre. Ubijaju advokate, sve ljude… Pozovite ga dok je još živ. Od mog brata je uzeta izjava na prevaru i pola optužnice protiv mene se zasniva na tome – tvrdio je juče u Specijalnom sudu Cvetanović.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/sasa%20cvetanovic%202.jpg?m=1490102282

On se tereti da je 29. aprila 2013. u Ulici carice Milice u Beogradu ubio Nikolu Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/luka%20bojovic.jpg?m=1490102293

Inače, reč je o prvom ročištu nakon što je u Budvi ubijen Slobodan Šaranović 11. marta, čiju je likvidaciju, kako se sumnja, naručio brat ubijenog Nikole, Luka Bojović. Šaranović je navodno naručio ubistvo Nikole da bi se Luki osvetio za ubistvo njegovog brata Branislava Šaranovića 2009.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/slobodan%20saranovic.jpg?m=1490102307

U sudnici je bilo napeto jer je prvi put došla i supruga ubijenog Slobodana Šaranovića, ali nije htela da daje izjave.

Na suđenje je došla i Marija Bojović, sestra Luke i ubijenog Nikole, koja je na prošlom ročištu svedočila da je njen brat ubijen dok se umesto nje brinuo o njihovom ocu Vuku Bojoviću za vreme dok je bila u Španiji.

Blic/ Vuk Cvijić

Pogledajte hapšenje Saše Cvetanovića:

Pogledajte hapšenje Luke Bojovića:

Pogledajte video o ubistvu Slobodana Šaranovića:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter