Izvor:
24.03.2017 u 08:01
0

SVEKAR UBIJENE PEVAČICE SLUČAJNO OTKRIO UBICU: Tokom razgovora sa psihijatrom rekao detalje!

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, nenamerno je otkrio sumnje policije o tome ko je brutalno ubio njegovu snaju pre skoro godinu dana u Borči, saznaje Kurir.

On je tokom razgovora s psihijatrom otkrio ko stoji iza ovog stravičnog zločina…

Slučaj ubisva pevačice, koji već mesecima intrigira srpsku javnost, preuzeo je i Interpol, a sumnjalo se i da iza ubistva stoji kamiondžija, koji je na identičan način usmrtio još najmanje dve devojke u inostranstvu.

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice “Granda” Jelene doživeo je srčani udar! https://t.co/EzXlR99n4t

— pravi drugar (@fejsbukstranica) October 6, 2016

Policija je dobila molbu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi s ubistvom Marjanovićeve, čije je telo 3.aprila 2016. pronađeno u kanalu u Borči, saznaje “Srpski telegraf”.

Inspektori kriminalističkih policija dve zemlje sumnjaju da je reč o serijskom ubici, koji je na gotovo isti način likvidirao jednu devojku u Nemačkoj i jednu u Austriji. Postoje neoborivi dokazi da iza tih zločina stoji vozač kamiona koji je prevozio robu od Turske preko Srbije u Austriju i Nemačku – preneli su srpski mediji tvrdnje neimenovanog izvora.

Da podsetimo, pevačica Jelena Marjanović je nestala u subotu popodne 2. aprila 2016. dok je sa suprugom Zoranom i petogodišnjom ćerkicom bila u šetnji, a zatim odlučila da se odvoji od njih kako bi otišla na trčanje po nasipu u Crvenki. Zoran ju je tada izgubio iz vida i oko 20 sati istog dana policiji prijavio njen nestanak. Policija je tokom cele noći pretraživala teren, i u nedelju prepodne na poljani u Crvenki pronašla prvo Jeleninu trenerku, patiku, mobilni telefon i tragove krvi, a nekoliko sati kasnije, u kanalu je pronađeno njeno beživotno telo.

Izvor: Kurir/HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter