Izvor:
25.03.2017 u 06:07
0

Svekrva ubijene Jelene Marjanović zapretila: AKO JA PROGOVORIM, NEKO ĆE U ZATVOR…

Nove dokaze do kojih je policija došla u istrazi o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, čije je telo pronađeno na nasipu u Crvenki 3. aprila prošle godine, potkrepili su i iskazi svedoka koji su nedavno pozvani na saslušanje.

– Svedok koji o ubistvu ne zna ništa i nije mogao mnogo da pomogne s informacijama o zločinu ostavio je istražitelje zatečene pošto se posle završenog saslušanja prisetio da je nedavno čuo kako se Zorica Marjanović svađa sa nekim i u žaru rasprave govori “ Samo seti igraj, ako ja progovorim, neko će u zatvor, najebali ste“.

Odnosi u kući u Borči potpuno su poremećeni posle ubistva Jelene – rekao je svedok upućen u istragu.

On takođe smatra da je Zorica raspravu vodila sa nekim od ukućana.

Podsećanja radi, Zorica je odbila poligrafsko testiranje, a istražitelji smatraju da ona nije umešana u ubistvo Jelene, ali da zna mnogo više nego što je otkrila.

Telegraf
Foto:Arhiva/Twitter/VOLIMPODGORICU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter