Izvor:
26.03.2017 u 08:17
0

STATUS KOJI JE OBIŠAO SVET: Moja beba se ugušila trakom za kosu!

Lijen Vilson iz Glazgova napisala je upozorenje na Fejsbuku koje je šerovano preko 80.000 puta, a preneli su ga svetski mediji.

I možda ga je i izbrisala zbog prevelike pažnje medija, ali njena tvrdnja i dalje stoji. Ona je, naime, napisala da je 14-nedeljna ćerka njene prijateljice preminula usled posledica gušenja trakom za kosu.

– Pišem ovo upozorenje za sve mame koje vole da stavljaju trake svojoj deci. Moja prijateljica je tragično izgubila dete jer je mislila da spava u kolicima kada su se vratile iz duge šetnje. Međutim, kada je rešila da proveri, ustanovila je da joj je traka sasvim prekrila nos i usta i da se dete ne pomera. Ostavila je bebu samo na pola sata dok je otišla da se istušira posle šetnje, a nije pomerila traku – pisalo je u statusu. Kada je, kaže, proverila šta radi beba, shvatila je da se devojčica ugušila.

Izvor: mamamia.com.au
Foto: Twitter/marianna2111

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter