Izvor:
26.03.2017 u 19:15
0

HOROR NA MESTU ZLOČINA: Ubica Jelene Marjanović ostavio kolac na spomen-ploči?!

Drvena palica nalik glogovom kocu osvanula juče prislonjena na mermerno obeležje na mestu gde je prošle godine pronađena zverski ubijena Jelena Marjanović.

Meštani borčanskog naselja Crvenka, koji su se juče šetali nasipom gde je 3. aprila prošle godine pronađen leš pevačice Jelene Marjanović, ostali su šokirani prizorom koji su zatekli ispred njene spomen-ploče.

Drvena letva, zašiljena s jedne strane poput koca, bila je prislonjena na mermernu ploču na kojoj se nalazi fotografija nesrećne žene, kao i datum rođenja i tragične smrti. Ovaj prizor ledio je krv u žilama svakog prolaznika, a po naselju se odmah pronela vest da se ubica vratio na mesto zločina i ostavio oružje. Čitava situacija je utoliko bila dramatičnija jer policija do danas, uprkos neprekidnim pretragama terena, nije pronašla oružje kojim je ubijena Jelena. Obdukcija je, međutim, odmah pokazala da je nesrećna žena do smrti izudarana po glavi drvenom palicom, zbog čega je jučerašnje otkriće podno njene spomen-ploče zgrozilo svakog očevica.

Ljudi su ubeđeni da se ubica vratio na mesto zločina i da se na ovaj način ruga svojoj žrtvi, ali i policiji, koja ga do danas nije privela pravdi – ispričao je juče jedan od meštana Crvenke.

Zbog toga što letva neverovatno podsećala na kolac, koji u narodnom verovanju simbolizuje nesmirenu dušu pokojnika, ali i moguće upozorenje da ta smrt neće biti jedina, meštani su s pravom zabrinuti za sopstvenu bezbednost.

Pored letve su stajala i dva osušena buketa cveća, pored kojih je ležala manja drvena cepanica.

Zaključili smo i da je neko ovo mogao planski da uradi, kako bi obesmislio čitav slučaj, ali i izazvao policiju da ga što pre reši – kazao nam je jedan meštanin.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter