Izvor:
29.03.2017 u 18:45
0

JEZIV DETALJ O ZORANU MARJANOVIĆU: Za njegov hobi malo je ko znao!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, više od dve decenije profesionalno se bavi i streljaštvom, a nosilac je i bronzane medalje u pucanju iz snajpera.

– On je na saslušanju potvrdio da je profesionalni snajperista, kao i to da često trenira, pa i takmiči se s pripadnicima policijskih i vojnih specijalnih jedinica SAJ i Kobre – rekao je za beogradske medije dobro obavešten izvor.

Zoran Marjanović, koji se već godinu dana nalazi pod budnim okom javnosti, ponovo je potvrdno odgovorio na ove navode.

– Još od 1990. godine se profesionalno bavim streljaštvom, kada sam se učlanio u Savez strelaca Jugoslavije. Tamo sam naučio da pucam iz vazdušne puške, a to je pored muzike moja druga ljubav – objasnio je on i dodao da je posle nekoliko godina treniranja iz vazdušne puške počeo da puca i iz pištolja s bojevom municijom, kao i snajpera.

Kako je naglasio, trenirao je na vojnom poligonu u Batajnici i učestvovao na takmičenjima sa ekipom iz SAJ-a i Kobri, ali sa njima nije prolazio obuke.

telegraf,rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter