Izvor:
30.03.2017 u 14:54
0

Šokantna ispovest Zorana Marjanovića: MOJA JECA JE SVOG UBICU UPOZNALA NA NASTUPU!

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović veruje da je misteriozni ubica s nasipa neki mafijaš koji je bio opsednut njom, a koga je ona upoznala na nekom od svojih mnogobrojnih nastupa.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović, sve više sumnja da je ubica psihopata, kao i da verovatno pripada nekoj kriminalnoj grupi.

On sumnja da je monstrum poznavao Jelenu, kao i da ga je možda videla i tog kobnog dana kad se desila tragedija.

Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila prošle godine dok je džogirala na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, gde je otišla sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. U prvim satima istrage i Marjanović je imao status osumnjičenog, kao i članovi njegove porodice.

Jelena je bila pevačica, a na svojim nastupima uvek je gledala da ostvari dobar kontakt s publikom, bez obzira na to da li je rečo muškarcima ili ženama, kriminalcima, bivšim robijašima, političarima ili običnim ljudima. Ko zna, možda se među tim kriminalcima nalazio i taj psihopata, možda joj je i pisao poruke, pretio, a da nam ona to nije pričaila jer je smatrala da nema opasnosti ili nije htela da nas plaši – kaže Zoran.

Možda ga je videla i tog dana u Borči kad smo otišli da trčimo, te je zbog toga odlučila da idemo na nasip. Možda nas je pratio do tamo – dodaje on.

On ističe da se mnogo pričalo o tome kako je bio ljubomoran, ali da to nije tačno.

Nas dvoje smo dugo bili zajedno, oko 13 godina, nisam imao razlog da bilo kog trenutka posumnjam da me Jeca vata ili da ima nešto s nekim. Ona nije bila takav tip žene, niti pevačice. Imala je takav stav da je s muškarcima gledala da bude ortak, brat, sestra – zaključuje Zoran.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter