Izvor:
30.03.2017 u 16:38
0

SLEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA: Komšije osetile smrad u zgradi, a onda u stanu pronašli tela sina i majke koji su bili mrtvi već 25 dana!

Nepodnošljiv smrad širio se skoro mesec dana zgradom u Bulevaru kralja Aleksandra 420, da bi u jednom stanu bila pronađena dva beživotna tela!

U utorak oko 13 časova policija je, naočigled zaprepašćenih komšija, iznela tela Aleksandra T. starog oko 60 godina i njegove majke Dragice (oko 80).

To je, međutim, bio samo epilog nesvakidašnje drame koja se odvijala tokom marta u trinaestospratnoj zgradi na Zvezdari.

Očajni stanari čak dve nedelje uporno su "njuškali" od stana do stana, podruma i suterena ne bi li otkrili odakle dolazi smrad. A onda, kada su iz jednog u suterenu "počele da izlaze mušice", njihove sumnje su se obistinile.

Kako kažu i dalje su šokirani pošto je utvrđeno da su njihove komšije bile mrtve u stanu čak 25 dana. Čak ni prva komšinica preminulih nije slutila da je u stanu do njenog sve to vreme užasan prizor.

"Kroz celi hodnik se osećao neprijatan miris, nisam odmah pomislila da se nešto dešava baš tu pored mene. Komšije su proveravale i u podrumu da nije nečiji kiseli kupus ili uginula mačka. Čak sam i stari zamrzivač ispred vrata otvarala da vidim da nije možda nešto u njemu. Na kraju sam, međutim, počela da sumnjam", priča prva komšinica preminulih.

Komšije, kako kaže, nije dobro poznavala.

"Sa sinom sam bila na "dobar dan", videla bih ga kako nosi u ruci pelene majci. Nju nikad nisam ni videla. On je prošle godine otišao u penziju, pre dok je radio, neka žena je pomagala njegovoj majci. Otac mu je umro pre nekih 10-12 godina", priča prva komšinica.

Ispred njenog i stana preminulih i dalje se nalazi velika bela mrlja od sirćeta, posle neuspešnog pranja krvi sa pločica, nakon iznošenja tela.

"U hodniku je bilo toliko krvi kao da su klali životinje…", kaže i dalje pod utiskom S. V. sa osmog sprata.

Sirće se i dalje oseća, ali nesnosan smrad je nestao nekoliko sati nakon iznošenja tela.

"Pretpostavljamo da je on imao infarkt i pao, a da je ona pokušala da ustane i da mu pomogne. Ona je imala šlog i iz kuće nije izlazila godinama" , priča S. V.

Iako se pretpostavlja da u ovoj tragediji nije bilo elemenata nasilja, forenzičari su na licu mesta obavili svoj deo posla, a posle obdukcije znaće se i tačan uzrok smrti.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter