Izvor:
04.04.2017 u 18:50
0

CECINOG SINA JURI POLICIJA: Nakon tuče bejzbol palicama, počela pucnjava!

Policija Republike Srpske traga za Veljkom Ražnatovićem, sinom folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, zbog učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša tokom koje je došlo i do pucnjave.

Kako je potvrđeno u CJB Banjaluka nakon sukoba privedeni su braća Petar (29) i Aleksandar Z. (28), Dalibor R. (22) i Boban L. (22) svi iz Laktaša, dok su se Ražnatović i njegova ekipa razbežali i za njima se traga.

– U sukobu je učestvovalo najmanje osam lica, a iako svedoci tvrde da je došlo i do pucnjave i da je upotrebljeno vatreno oružje na licu mesta nisu pronađene čaure, tako da se ti detalji još ispituju. Traga se za tri lica, a među njima i za Ražnatovićem kako bi se ispitali na okolnosti sukoba – rekao je izvor blizak istrazi.

Do obračuna je došlo sinoć oko 20 sati na parkingu u Karađorđevoj ulici, nedaleko od hotela "San" u Laktašima. Slučajni prolaznici i svedoci koji u strahu ne žele da im pominjemo imena, tvrde da je tuča bila dogovorena, jer su se dve grupe mladića u isto vreme pojavili na parkingu. Jedna ekipa je, kako tvrde svedoci, na parking došla terencem Mercedes ML, kojim je upravljao Ražnatović, i sa automobilom BMW.

– Čim su izašli iz vozila došlo je do opšte makljaže u kojoj su korišćene i bejzbol palice. Tukle su se dve grupe mladića, koji su jedni druge jurili po parkingu, ali i obližnjem igralištu na kome je bilo i dece. Sve se odigralo na nekih 100 metara od policijske stanice, a u jednom trenutku došlo je i do pucnjave. Odjeknulo je više hitaca i učesnici sukoba su se nakon toga razbežali – pričaju ogorčeni očevici sukoba, navodeći da je policija tek kasnije stigla na mesto obračuna.

Izvor: avaz.ba
Foto: Instagram/vr_arktigar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter