Izvor:
04.04.2017 u 20:58
0

POLICIJA NAŠLA CECINOG SINA: Pregovaraju da svedoči o pucnjavi!

Policija preko posrednika i advokata pregovora da se Veljko Ražnatović preda vlastima kako bi bio saslušan povodom incidenta u Laktašima, nezvanično saznaju "Novosti"

Policija preko posrednika i advokata pregovora da se Veljko Ražnatović preda vlastima kako bi bio saslušan povodom incidenta u Laktašima, nezvanično saznaju "Novosti".

Kako nam je rečeno, Ražnatović je posle tuče je pobegao, a pošto je pominjan kao da je navodno jedan od učesnika incidenta, vlasti u Republici Srpskoj kontaktirali su ga preko posrednika i advokata, kako bi svedočio.

U centru Laktaša u ponedeljak uveče je došlo do tuče i pucnjave u kojoj su učestvovale dve grupe mladića, a na mestu obračuna viđen je i Veljko Ražnatović, sin poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Do obračuna je došlo oko 20.30 časova na parkingu u Karađorđevoj ulici, nedaleko od hotela "San" u Laktašima. Kako saznaju "Novosti" radilo se o dogovorenoj tuči između Ražnatovićeve i rivalske ekipe iz Laktaša, a pucano je u vazduh i niko nije ranjen hicem iz vatrenog oružja.

novosti.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter