Izvor:
05.04.2017 u 03:03
0

Veljko Ražnatović u policiji: CECIN SIN SVEDOČI O TUČI U LAKTAŠIMA!

Veljko Ražnatović je pre nekoliko minuta stigao u Centar javne bezbednosti u Banjaluci i tamo će provesti oko dva časa.

Podsetimo, policija Republike Srpske tragala je za Ražnatovićem i njegovim prijateljima zbog učešća u tuči koja se odigrala sinoć oko 20.30 na parkingu u Laktašima.

Više osoba povređeno je i uhapšeno u masovnoj tuči mladića do koje je došlo ispred hotela "San" u centru tog grada. Kako tvrde ogorčeni meštani ovde je bila reč o dogovorenoj tuči dve grupe mladića, a tokom obračuna neko od njih je ispalio i više hitaca, najverovatnije iz pištolja.

U toku je rad na utvrđivanju svih okolonisti oko ove tuče. Sa početnim saznanjima obavešten je i dežurni tužilac – istakla je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Sa jedne strane bila su braća Petar (29) i Aleksandar (28) Zolak, te Dalibor Rogić (22) i Boban Latinović (22) svi iz Laktaša, dok su u drugoj grupi bili prijatelji Veljka Ražnatovića, a njihov identitet se još utvrđuje – potvrdio je naš izvor.

Prema njegovim rečima, posle obračuna policija je uhapsila mladiće iz Laktaša, a druga grupa je automobilima "mercedes ML" i "BMW 1" pobegla posle sukoba.

Jedan od Zolaka je tokom saslušanja rekao da je neko iz druge grupe pucao iz pištolja – ispričao je naš izvor.

Posle tuče najdeblji kraj je izvukao Petar Zolak koji je zbog povreda prevezen u bolnici.

Meštani Laktaša bili su ogorčeni zbog ovog sukoba koji se desio u centru grada, u vreme kada su ulice, park i okolni kafići bili puni ljudi. Kažu da su u ponedeljak uveče na ovaj parking došle dve grupe mladića sa četiri automobila i da je navodno bila dogovorena tuča jedan na jedan.

Međutim, odjednom su krenuli da se masovno tuku. Tukli su se na parkingu, jurili po parku koji je u blizini. Jedan od njih je imao i bejzbol palicu koju je omotao bodljikavom žicom, a čulo se i nekoliko hitaca ispaljenih iz pištolja – pojasnio je naš sagovornik.

Tuča se dešavala na 50 metara od policijske stanice, pa ističe da mu je čudno da policija nije uspela nikoga pronaći.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter