Izvor:
05.04.2017 u 17:43
0

OGLASIO SE CECIN SIN: „Otišao sam da prevezem druga, nemam veze s tučom“

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/veljko-go.jpg?m=1476711921

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, sinoć je svedočio u Centru javne bezbjednosti Banja Luka, na okolnosti učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša, tokom koje je došlo i do pucnjave.

U pratnji advokata, Ražnatović je u policiju došao s Vitomirom Glišićem, koji je također saslušan.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/veljko%20ceca%201.jpg?m=1483468301

Kako saznaje Avaz.ba, tokom saslušanja je kazao da je on na mjesto pucnjave došao autom samo da bi pokupio odnosno izvukao druga, te da nije učestvovao u tuči i pucnjavi. Nakon toga je, kako je kazao, otišao s lica mjesta.

On je dodao da je bio u Beogradu, te da je, čim se vratio u Banja Luku i čuo da ga traži policija je došao da da izjavu. Ražnatović je na slobodu pušten sinoć oko 23 sata.

Kako saznajemo, danas bi trebale biti saslušane još dve osobe koje se dovode u vezu sa ovim incidentom.

Ranije su zbog učešća u tuči privedena braća Petar (29) i Aleksandar Zolak (28), Dalibor Rogić (22) i Boban Latinović (22) svi iz Laktaša. Oni su se sukobili sa drugom grupom mladića među kojima je, a jedan od njih je tvrdio da je jedan od učesnika bio i Veljko Ražnatović.

Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da su se ove osobe međusobno fizički sukobila, nakon čega se sumnja da je jedan od osumnjičenih pucao iz vatrenog oružja. U fizičkom sukobu dvije osobe su zadobila telesne povrede i ukazana im je medicinska pomoć. Policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja da li se još osoba može dovesti u vezu sa učestvovanjem u fizičkom sukob.

AVAZ/Happytv. rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter