Izvor:
06.04.2017 u 23:47
0

NESREĆA NA MALTI: Srbin pao sa stene i poginuo!

Telo mladića, državljanina Srbije, izvučeno je 4. aprila oko 11 sati iz mora u mestu Marsaskala na Malti. Kako prenose malteški mediji, prolaznici su primetili da telo pluta po moru u oblasti Il Fajtata, o čemu su odmah obavestili policiju.

Malteška služba spasavanja odmah je izašla na lice mesta i izvukla telo mladića iz vode.
– Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, kao i identitet pokojnika. Zasad je utvrđeno da je čovek pao sa stene na stenu, a zatim u more. Okolnosti u kojima je on pao tek treba da se ispitaju. Policija je na jednoj steni našla lokvu krvi, pa se sumnja da je mladić udario o nju pre nego što se survao u more – prenose tamošnji mediji.

Prema pisanju malteške štampe, policija je nedaleko od lokve krvi našla i neke stvari za koje se sumnja da pripadaju poginulom Srbinu.
– Nađene su neke lične stvari, kao i mobilni telefon. U toku je istraga, koja bi trebalo da pokaže da li je mladić sam skočio sa stene ili je u pitanju nešto drugo – preneli su mediji reči izvora upućenog u slučaj.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter