Izvor:
07.04.2017 u 03:26
0

TRAGEDIJA U VRDNIKU: Sin u kući pronašao vezanog mrtvog oca!

Telo sedamdesetosmogodišnjeg M. I. iz Vrdnika, kako se nezvanično saznaje pronašao je sin, koji je u kući zatekao ispreturane stvari i nameštaj, a oca kako leži ispod kreveta, vezan.

Meštani iriškog sela Vrdnik u šoku su zbog ovog događaja i kažu da je sedamdeesetosmogodišnji M. I. pre četiri godine bio na meti provale.

M. I. bio je penzioner, živeo je sam u Vrdniku, povremeno su ga obilazila deca, sin i ćerka koji sa porodicama žive van Vrdnika, navodi RTV.

Ekipe MUP-a bile su na terenu i obavile uviđaj. Za sada nema zvaničnih informacija o okolnostima pod kojima se dogodila tragedija.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter