Izvor:
27.04.2016 u 16:55
0

NOVI DETALJI IZ DANA U DAN: Telo pevačice bilo u vodi samo 4 sata?

Svakodnevne informacije koje se mogu pročitati o svirepom ubistvu pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, nagoveštavaju da će istraga uskoro dovesti do ubice.

Kako pišu beogradski mediji, Jelenino telo je najverovatnije bilo u vodi ne duže od četiri sata, što dovodi do toga da je njen leš naknadno bačen u kanal u naselju Crvenka.

Kako navodi "Srpski Telegraf", majka ubijene pevačice rekla je da je pričala sa ćerkom nekoliko minuta pre ubistva i da joj najteže pada to što je nije pitala sa kim trči, već je Jelena pomenula samo da je na nasipu.

Podsećanja radi, Jelena je nestala u subotu, 2. aprila, oko 15 časova, a njeno telo nađeno je sutradan oko 12 časova u kanalu kod nasipa.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter