Izvor:
13.04.2017 u 17:24
0

PAROVI POSLEDNJI VIDELI UBIJENU JELENU: Šokantni detalji njenog nastupa! (VIDEO)

Marjanovićka je pevala na rođendanu Nenada Marinkovića Gastoza 10. marta 2016. u vili u Zemunu, a slavljenik i ostali takmičari bili obučeni kao da se opraštaju od nje.

Nepunih mesec dana pred ubistvo pevačica Jelena Marjanović pevala je u vili „Parova“, a učesnici su tada nosili crninu kao da su predosetili šta će se desiti!

"Grandova" folkerka zverski je ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016., a 10. marta Jelen je bila specijalna gošća na žurki u vili "Parovi", na rođendanu nenada marinkovića Gastoza. Iako je povod za parti bio veseo, Gastoz i ostali učesnici poznatog rijalitija bili su obučeni u crno. Ne samo oni već i Jelena Marjanović nosila je crnu garderbu, kao i muzičari u bendu koji je svirao.

Jeza kad se setim

– Sav se naježim kad se setim toga! ne mogu da verujem da mi se baš tako potrefilo da smo svi bili u crnini. Kad su nam tri nedelje posle tog veselja saopštili da je Jelena ubijena, ta žurka i naša crna odeća bili su prvo na šta sam pomislio. I dan-danas me obuzme neka jeza zbog toga – s nevericom za kurir priča Nenad Marinković, koji je i sam pre pola godine proživeo porodičnu tragediju zbog smrti majke Goce.

Prijatna i vedra

Ali on kaže da mu je ubijena pevačica ostala u lepom sećanju.

– Jelena je bila prijatna, pozitivna i nasmejana. Zračila je energijom. Nekoliko puta je dolazila u vilu da nam peva i uvek je bila vedra. Pravila je dobru atmosferu, a i ja sam sa njom pevao na mom rođendanu – seća se Marinković.

POGLEDAJTE:

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva, Twitter/svetrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter