Izvor:
14.04.2017 u 17:51
0

PREOKRET U ISTRAZI: Žrtva stravičnog požara u Zaječaru zapravo UBIJENA?

Zaječarska policija uhapsila je i odredila pritvor do 48 sati meštanki M.S.(34) zbog sumnje da je počinila krivično delo teško ubistvo tako što je nožem usmrtila, a kasnije zapalila, Zaječarku LJ.K.(49).

Prekjuče je u požaru u svom stanu u zaječarskom naselju ’’Kraljevica’’ izgorela meštanka Lj.K.(49), koja je preminula odmah nakon što su je dovezli u bolnicu jer je imala preko 80 odsto opekotina tela.

Međutim, obdukcija je pokazala da Lj.K. ima oko 30 uboda nožem po čitavom telu.

-Daljom istragom došli smo do pretpostavke da je ubistvo, a zatim spaljivanje tela izazivanjem požara učinila M.S. To je, prema još neproverenim informacijama, osumnjičena uradila nakon svađe. Ubijena Lj.k. joj je navodno dugovala 300 evra, one su se posvađale i osumnjičena ju je izbola nožem a požarom je pokušala da zataška ubistvo – saznajemo od izvora bliskih istrazi.

Za sada nema pouzdanih informacija da li je osumnjičena priznala zločin.

Istraga je u toku.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter