Izvor:
15.04.2017 u 18:51
0

SVEKRVA ZA MEDALJU, SIN NASILNIK U POLICIJI: Majku bacio na pod kad je ustala da odbrani snaju!

Valjevska policija uhapsila je P. N. (1957) iz Valjeva i V. M. (1967) iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici.

P. N. se tereti da je vređao i fizički nasrtao na svoju suprugu i majku. U trenutku, kada je pokušala da zaštiti snahu, on je kako se sumnja, majku odgurnuo oborivši je na pod, nakon čega su joj na Urgentnom centru u Valjevu konstatovane teške telesne povrede.

V. M. se tereti da je u toku noći vređao suprugu, pokušao da je udari, a nakon toga je sa maloletnim detetom isterao iz kuće, saopštio je MUP. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, dvojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter