Izvor:
18.04.2017 u 02:35
0

ALAS IZVUKAO BEŽIVOTNO TELO ŽENE: Imala je kanap na ruci, nisam siguran da li je bila vezana!

Beživotno telo žene danas je iz Dunava izvukao Renato Grbić, poznati alas i čovek velikog srca, poznat po tome da je do sada spasio živote brojnih sugrađana.

Kako u Hitnoj pomoći poručuju, telo je pronađeno danas kod Pančevačkog mosta oko 18.30, a detalji nesreće još uvek nisu poznati.

Renato je za "Blic" ispričao da je stradala M. Ž. koja je imala 37 godina.

On je, kako objašnjava, sedeo u restoranu, a očevici koji su ugledali nesrećnu ženu kako skače, odmah su dotrčali po njega.

Ljudi su dotrčali i rekli mi šta su videli, ja sam uskočio u čamac i pokušao da je spasim. Uhvatio sam je za trenerku i povukao ka gore, ali telo je bilo beživotno i Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt. Imala je kanap na jednoj ruci, tako da nisam siguran da li su joj ruke bile vezane pri padu – kaže Grbić.

Izvor: Blic
Foto: Twiter/toplotni fizičar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter