Izvor:
18.04.2017 u 17:49
0

Nije mogao da je preboli: DRAGOSLAV ISKASAPIO BIVŠU SUPRUGU I BACIO JE U KAMENJE!

U TRSTU sutra počinje suđenje Dragoslavu Kostiću (62) iz Kučeva, zbog ubistva bivše supruge Slavice Kostić (38) u ovom italijanskom gradu 24. aprila prošle godine. Motiv ovog zločina bila je ljubomora, jer optuženi nije mogao da prihvati da je njihov brak završen, iako su bili razdvojeni već nekoliko godina. Ukoliko bude osuđen na maksimalnu kaznu, Kostić će praktično biti upućen na doživotnu robiju.

– Slavičina deca, Nevena (18) i Nikola (22), idu u Trst jer žele da prisustvuju suđenju za brutalnu smrt svoje majke – rekao nam je Velja Tomić, Slavičin nevenčani suprug.

Za njeno ubistvo saznalo se tek posle policijske potrage, pokrenute nakon što je njena porodica prijavila da je nestala. Zločin se dogodio u noći između 24. i 25. aprila, u kući koja je bila zajedničko Kostićevo i Slavičino vlasništvo. On je godinama radio u Italiji, a ona povremeno, na negovanju starijih osoba. U vreme Slavičinog nestanka, Dragoslav je tvrdio da se sve vreme nalazio u Kučevu, a ne u Trstu. Međutim, italijanski istražni organi pregledali su snimak nadzorne kamere na graničnom prelazu i na njemu uočili njegov automobil.

Tokom istrage utvrđeno je da je Kostić Slavicu ubio u kući, sa više uboda nožem, a onda njeno telo odvezao do kamenoloma na području Krasa u Sloveniji. Zatim se vratio u Kučevo i auto spalio u blizini Velikog Gradišta i u njega ubacio svoj pasoš, kako bi zameo trag.Slavičino telo teško bi bilo pronađeno da sam Kostić, posle hapšenja 22. maja i priznanja dela, nije odveo policiju do slovenačkih brda i pokazao mesto na kojem su zatekli poluraspadnuti leš. Detaljnim pregledom kuće u Trstu uočeni su tragovi Slavičine krvi, kao i Kostićeva DNK.

NEGIRAO ZLOČIN

– NEMAM nikakve veze sa Slavičinim nestankom. Uvek sam bio dobar prema njoj, zato je i zadržala moje prezime. I prema njenoj deci, koja su odrasla uz mene, uvek sam bio dobar. Nikad Slavici ne bih naudio, želim joj sve najbolje u životu – rekao je Kostić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter