Izvor:
18.04.2017 u 19:51
0

MALOLETNU KOMŠINICU SILOVAO U ŠUPI SAT VREMENA: U toku istraga protiv manijaka

U pravosuđu u Vranju u toku je istražni postupak protiv Marka Cvetkovića (21) iz Ružića kod Vladičinog Hana zbog sumnje da je 1. januara oko 19 sati silovao komšinicu D.M. (15) iz ovog sela. Osumnjičeni i silovana devojčica su navodno bili u ljubavnoj vezi.

Portpatolka Višeg javnog tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić izjavila je za "Blic" da pavosudni organi čekaju rezultate DNK veštačenja.

Cvetković se inače na saslušanju branio ćutanjem, a u Višem javnom tužilaštvu potvrđeno je da su saslušani i oštećena maloletnica i svedoci iz planinskog sela Ružić.

Lekari Zdravstvenog centra u Vranju dostavili su Višem javnom tužilaštvu medicinsku dokumentaciju u kojoj je potvrđeno da je napasnik maloletnici naneo povrede po glavi i nogama. Pregledom je utvrđeno da je manijak maloletnu komšinicu pretukao i silovao.

Naime, kako je "Blic" ranije pisao, Cvetković je ispred porodičnog dvorišta sreo komšinicu i nagovorio je da svrati kod njega. Pošto je namamio maloletnicu, strgao je sa nje odeću i na silu je odgurao do šupe.

Uprkos njenom opiranju i molbama da je ne napastvuje, Cvetković se nad njom seksualno iživljavao skoro sat vremena.

Posle batinanja i silovanja, devojčica je pobegla svojoj kući. Ona se odmah poverila svojoj majci, a sutradan su silovanje prijavile policiji.

Poznat policiji po krađama i nasilništvu

Cvetković je, inače, evidentiran u Policijskoj upravi u Vranju zbog krađa, siledžijskog ponašanja i kafanskih tuča.

Meštani mahale Donja Koznica i sela Ružić tvrde da su se trudili da izbegavaju susrete sa ovim "nezgodnim mladićem", koji je uvek bio spreman da sporove i rasprave rešava pesnicama.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva, Twitter/Prijedor24com, Twitter/ Radio Kameleon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter