Izvor:
19.04.2017 u 19:55
0

Zatvorski cimer Srbina-ubice iz Italije: HVALIO SE DA MOŽE DA ODERE SVAKOG ČOVEKA!

Bivši zatvorski cimer državljanina Srbije Norberta Fehera, koji je poznat i kao Igor Vaclavić, kojeg italijanska policija traži više od dve nedelje, za tamošnje medije ispričao je priču o čoveku sa kojim je gotovo četiri godine delio ćeliju.

Tridesetosmogodišnjak čiji identitet nije objavljen ali kojem je za potrebe intrvjua za italijanski dnevnik "Korijere dela sera" izmišljeno ime "Mirko", pet godina je robijao zbog pljačke.

U intervjuu za italijanski list, Vaclavića, odnosno Fehera, opisao je kao naizgled običnog čoveka, koji je govorio više jezika, između ostalog srpski i kineski. Kako je sam rekao, "savršeno su se uklopili".

– U ćeliji je radio i po 5.000 trbušnjaka svakog dana osim nedeljom, kada je išao u crkvu. Gledao je samo crtane filmove i dokumentarce, jer mu je otac to zabranjivao kada je bio mali – rekao je njegov cimer.

"Mirko" je ispričao da ga je Vaclavić kontaktirao prošlog meseca, ali nije želeo da kaže da li su se videli. Kako je rekao, sve detalje je ispričao policiji, koja je isključila mogućnost da je on pomagao Vaclaviću pri bekstvu.

Kako je rekao novinarima, Vaclavić je novodno bio vojnik specijalnih snaga iz Sibira, koje su obučene za potrage za beguncima i za opasne misije u divljini. Kako je rekao, on mu je otkrio da je dezertirao, ali ne i zašto.

U to koliko je opasan, njegov cimer nema nimalo sumnje.

– Rekao je da nožem može da odere svakog čoveka, živog – podvukao je cimer.

Hiljade ljudi, policajca, padobranaca i specijalaca već 17 dana je upotrazi za, kako opisuju Igora Vaclavića, jednim od najopasnijih kriminalaca.

On se tereti za dva ubistva i jedan pokušaj ubistva, nakon čega je nestao u italijanskim šumama. Koliko je spretan govori podatak koji su preneli lokalni mediji, da je policijskim psima tragačima trebalo 10 dana da nađu prve tragove. Od tada do danas, pronađeno je još nekoliko predmeta za koje se predpostavlja da su tragovi koji bi mogli da ih odvedu do Vaclavića, među kojima i krvava posteljina. Vaclavić je navodno ranjen pre desetak dana prilikom jednog pokušaja hapšenja, kada je ipak uspeo da pobegne, a krv koja je pronađena kasnije ukazuje policiji da "ruski Rambo" u bekstvu ima pomoć saučesnika.

BLIC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter