Izvor:
20.04.2017 u 14:20
0

KAMERE SNIMILE RASTU KAKO BIJE VODITELJA: Tužilaštvo dobija nove dokaze

KRIVIČNA prijava protiv repera Stefana Đurića Raste, osumnjičenog da je u utorak sa nekoliko svojih prijatelja napao Slobodana Nešovića Loku, direktora agencije "Maskom", narednih dana biće prosleđena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a posle toga on će biti pozvan na saslušanje. Policija ga tereti za krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Prema informacijama koje smo dobili, nadležni će preuzeti snimke sa okolnih kamera koji će, kao dokaz, biti pridodati uz krivičnu prijavu.

Đurić je posle incidenta koji se odigrao na uglu Kosovske i Kondine ulice, gde se nalaze prostorije agencije, priveden u policiju na saslušanje. Tamo je tvrdio da nije fizički napao Nešovića, navodeći da tako nešto ne bi uradio jer je javna ličnost, zbog čega vodi računa o tome kako se ponaša. Nakon što je izneo odbranu, pušten je, jer je odlučeno da se postupak vodi redovnim putem.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/rasta-03.jpg?m=1492072742

Prema rečima Đurićevog branioca, advokata Borivoja Borovića, Nešović je sam inscenirao incident kada je njegov klijent došao da raskine ugovor koji su njih dvojica imali jer ga se vlasnik "Maskoma" nije pridržavao. Naveo je da mu Đurić nije tražio nikakve pare, već da je samo želeo da prekine poslovnu saradnju, jer mu ovaj nije isplaćivao dogovoreni novac od autorskih prava. Borović napominje da Nešović, prema njegovim informacijama, nije saslušan u policiji, jer oni kao suprotna strana imaju pravo da prisustvuju dok daje izjavu.

Slobodan Nešović je posle napada primljen u Urgentni centar. Tamo su lekari, prema informacijama koje smo dobili, konstatovali da je zadobio lake telesne povrede, posle čega je pušten kući.

Novosti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter