Izvor:
20.04.2017 u 16:12
0

OPKOLJEN IGOR SRBIN: Krije se u šumama oko Bolonje, jataci mu žene koje je zavodio!

Dvostruki ubica Igor Vaclavić poznat i kao Norbert Feher, državljanin Srbije za kojim italijanska policija traga već 17 dana još uvek se krije u šumama oko Bolonje. Tamošnji čelnici policije imaju različite teorije o tome kako uspeva toliko dugo da izmiče pravdi.

„Igor Srbin“, kako su ga prozvali italijanski mediji, tražen je zbog ubistva Davida Fabrija (52), vlasnika bara u Bolonji, kog je usmrtio tokom pljačke 1. aprila, kao i čuvara šume Valerija Verija kog je ubio sedam dana kasnije, kada je policijska potera za njim već počela.

Feher se već 17 dana krije u istoj šumi, i nikada nije napustio područje između Bolonje i Ferare, pišu italijanski mediji pozuivajući se na tvrdnje čelnika policije.

– Još uvek se krije ovde negde. Jede voće i povrće, ali hrani se i domaćim životinjama – tvrdi pukovnik Valerio Đardina.

Istražitelji su, navode dalje mediji, ubeđeni da je Igor imao pomoć prilikom bekstva, barem tokom sedam dana, između prvog i drugog zločina. Naime, sumnja se da mu je tokom bekstva pomogla jedna, ili čak nekoliko žena koje su, kako navode, „bile zavedene šarmom ubice“.

Policija, podsećaju mediji, nadzire sve Feherove kontakte, a pod prismotrom su i apoteke na celom području, jer se sumnja da je ubica ranjen.

Koristio tri telefonske kartice

Zabeleženo je da je Feher do 9. aprila koristio mobilni telefon. U policijskim izveštajima navodi se da je upotrebio tri različita broja, od kojih nijedan nije bio na njegovo ime. On je takođe pokušao sa svog Fejsbuk profila da ukloni slike svojih prijatelja, veruje se, kako ih ne bi kompromitovao kod organa reda i kako bi mogao da računa na njih prilikom bekstva.

Mala vojska opkolila 40 kvadratnih kilometara

Takozvana „crvena zona“ između Bolonje i Ferare opkoljena je od strane jakih policijskih snaga koje mediji nazivaju „malom vojskom“. U potragu za Feherom uključene su i helikopterske jedinice, specijalci, padobranci, kao i specijalno obučeni psi tragači.

Ranjeni čuvar

Prilikom ubistva čuvara Valerija Verija ranjen je njegov kolega Marko Rovalja.

– Pucao je u mene iznenada i hladnokrvno, bez reči. Bio je kao razularena zver – ispričao je Veri za dnevni list "La Nuova Ferrara", dodavši i da je "jasnu čio Igorev "naglčasak iz istočne Evrope". On je posvedočio da je Igor, nakon što je ubio njegovog kolegu i njega ranio obavio telefonski poziv pre nego što je pobegao.

blic.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter