Izvor:
21.04.2017 u 00:44
0

GOREO KINESKI TRŽNI CENTAR NA NOVOM BEOGRADU: Velika materijalna šteta!

Večeras oko 18 sati izbio je požar kod zgrade kineskog trežnog centra u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu. Na licu mesta su najmanje četiri vatrogasna vozila i gašenje je u toku.

U MUP-u sumnjaju da su uzrok neispravne instalacije u jednom od lokala.

Ekipa Telegrafa su na licu mesta zbog velikog dima koji je ispunio prostorije. Okupio se i veliki broj građana, a prema informacijama iz MUP-a, nema povređenih.

Goreo je jedan lokal, a spekulacije da su gorele instalacije nisu potvrđene. Jedan od suvlasnika lokala je rekao ekipi novinara da su požar izazvale neispravne instalacije, zbog nelegalnih priključaka na elektro mrežu.

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen/ TDI Radio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter