Izvor:
21.04.2017 u 21:55
0

Potresna ispovest majke ubijene Slavice: NJEN BIVŠI MUŽ JE SVE ISPLANIRAO – KAKO DA JE UBIJE, I GDE DA BACI NJENO TELO!

Dragoslav Kostić (62), koji je u aprilu prošle godine usmrtio suprugu Slavicu (37) iz Kučeva, osuđen je na 16 godina i šest meseci zatvora pred sudom u Trstu.

Kako pišu italijanski mediji, sud nije uslišio zahtev tužilaca da Dragoslava osudi na 30 godina zatvora. Sud je poverovao Kostiću, koji je u završnoj reči rekao da nije došao u Italiju da ubije Slavicu, već je to uradio u afektu.

– Nisam došao u Italiju da ubijem Slavicu, ali je istina da sam išao kod nje – rekao je Kostić i dodao da ljubomora koju je osećao bila „eksplozivna“ i da se aktivirala kada je video senku muškarca koji beži kroz prozor kuće u Trstu.

Ipak, prema rečima sudije, nije samo ljubomora bila motiv za ubistvo, već i novac. Navodno je Slavica posle razvoda i deobe imovine dugovala Dragoslavu 7.000 evra.

Presuda suda kojom je Slavica obavezana da taj dug isplati je objavljena 15. aprila, nekoliko dana pre ubistva.

Slavica je za Uskrs 2016. bila u Srbiji, a čim je krenula iz Kučeva na tromesečni rad u Trst, 24. aprila, za njom je krenuo i Kostić, koji ju je, kako je utvrdio sud, po dolasku u kuću napao i izbo nožem.

Ubica je potom telo nesrećne žene bacio u šumu izvan Trsta. Vratio se u Kučevo, gde je zapalio automobil da prikrije dokaze.

Raskrinkale su ga sigurnosne kamere sa graničnog prelaza, a nakon što je priznao zločin, policiju je odveo do mesta gde je bacio telo, na italijansko-slovenačkoj granici.

– Osuđen je malo. Ali, nažalost, moje dete neće da vrati ni da ga osude na doživotni zatvor – rekla je za „Blic“ Milada Trujić iz kučevskog sela Turija, majka ubijene Slavice.

Milada je od sina Dragana, koji živi u Italiji, čula da je ubica priznao zločin.

– On, tvrdim, moju ćerku nije ubio u afektu! Sve je isplanirao! Vozio se do Trsta da bi je ubio, a njeno telo bacio je između Slovenije i Italije, tačno je znao gde to da uradi, iako nema granice. To nije sigurno uradio neko u besu, već neko ko je sve detaljno planirao – kategorična je Milada.

Ona je inače, od momenta kada joj je unuka javila da je Slavica nestala, tvrdila da ju je Dragoslav ubio.

– Znala sam jer je pričao da će da je ubije, da ne može da živi bez nje. A meni je opušteno pričao da je otišla sama i da joj želi svu sreću. Zlikovac. Glumio je sve vreme – ogorčena je majka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter