Izvor:
22.04.2017 u 21:13
0

Krvava prošlost zločinca: Igor Vaclavić osumnjičen i za treće ubistvo!

Još jedno ubistvo moglo bi da se pripiše državljaninu Srbije Norbertu Feheru, koji je koristio i ime Igor Vaclavić, nakon što je istražitelj iz Ravene izneo dokaze koji ga povezuju sa ubistvom stražara Salvatorea Kjianezea od 30. decembra 2015. godine, koje nikada nije razjašnjeno.

Nakon analize zločina za koje se sumnja da ih je Feher, počinio tokom proteklih nekoliko nedelja, istražitelji iz Ravene primetili su više detalja koji se poklapaju sa ranijim ubistvom, pišu lokalni mediji koji su mu dali nadimak "Igor Srbin".

Naime, u decembru 2015. godine, u mestu u okolini Ravene, četrdesetdvogodišnjem stražaru je pucano iz sačmarice u lice, a puška je onda ukradena. Zbog ovoga, ali i drugih osobenosti koje se poklapaju u slučajevima ova tri ubistva, ali i pljački za koje se srpski državljanin sumnjiči, italijanski istražitelji su ih povezali, piše bolonjski list "Il Resto del Carlino".

Ono što je prvo alarmiralo istražitelje je činjenica da je Feher, kada se susreo sa noćnim čuvarem 29. marta ove godine, prilikom pljačke za koju se tereti, on takođe ukrao oružje.

Takođe, pucnjem upozorenja, koji je utvrđen na mestima zločina koja se pripisuju Igoru, kao i na mestu ubistva iz 2015. godine razbijeni su zadnji prozori na automobilima.

Na kraju, postoji još jedan element koji ukazuje na sumnju. Fehera je pre ubistva patrola u toj zoni zaustavila više puta, a on je tada koristio jedan od 30 lažnih identiteta koji mu se pripisuju.

Konačni element koji je nedavno otkriven, a koji bi mogao biti jedan od mogućih dokaza je činjenica da je ubica nakon ubistva 2015. godine iza sebe ostavio fino izrađenu kutiju za municiju, ručne izrade, za koju je utvrđeno da je iz istočne Evrope.

Podsetimo, Norbert Feher, državljanin Srbije, koji je između ostalog koristio i ime Igor Vaclavić 1. aprila ubio je Davida F. (52), vlasnika bara u Bolonji, jer mu nije predao novac. Nakon pljačke, pobegao je u obižnju šumu, gde ga je, nakon što se gotovo nedelju dana u njoj krio primetio čuvar, koji je pokušao da ga uhapsi, ali je i njega ubio. Italijanska policija za njim traga već gotovo tri nedelje, a policijske ekipe su se uputile i u Srbiju, tačnije u Suboticu, gde živi Feherova porodica.

Kako policija koja traga za njim predpostavlja, Vaclavić se i dalje nalazi u šumi u okolini Bolonje koja je označena kao crvena zona. Organi reda ipak sumnjaju da mu u uspešnom skrivanju ima pomagača, zbog čega se prate svi pozivi preko mobilnih telefona u toj oblasti, kao i svi sa kojima se dovodi u vezu u proteklih nekoliko godina.

blic.rs
Foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter