Izvor:
22.04.2017 u 22:20
0

NA KORAK OD IGORA VACLAVIĆA: Misteriozna žena mu pomaže u bekstvu? (video)

Pored saslušanja najbližih članova porodice, italijanska policija veruje da će psihološki profil ubice pomoći u njegovom lociranju u močvari, a potom i hapšenju.

BOLONJA – Italijanska policija angažovala je psihologa koji bi trebalo da napravi psihološki profil Igora Vaclavića, Srbina osumnjičenog za dva ubistva, koji se već tri nedelje krije u šumama između Bolonje i Ferare.

Kako navode italijanski mediji, policija smatra da bi pravljenje njegovog profila olakšalo pronalaženje begunca.
– Psiholog će posebno obratiti pažnju na ranije izveštaje i istražiti njegovu prošlost – preneli su mediji saznanja iz istrage.

Tri nedelje u bekstvu

Podsetimo, Vaclavić, koji ima i drugo ime Norbert Feher, već tri nedelje beži od policije.
– Poslat je zahtev srpskim kolegama kako bi pomogli u rešavanju misterije dva imena koja brutalni ubica koristi. Zbog tajnosti istrage o ovome neće biti saopšteno više detalja – pišu mediji.

Kao što smo ranije pisali, očekuje se dolazak italijanske policije u Suboticu, gde živi Vaclavićeva porodica.

Pomoć ljubavnice

– Trebalo bi da budu saslušani njegova majka, dve sestre i brat. Prema informacijama do kojih se do sada došlo saslušanjima njemu bliskih ljudi, u bekstvu je najverovatnije učestvovala žena – preneli su mediji izjave čelnika policije.

Misteriozna žena koja živi na farmi u blizini Bolonje je Rumunka s kojom je Vaclavić bio u vezi.

– Psi tragači su namirisali tragove njegove krvi u blizini njene farme. Policija kontroliše apoteke jer je poznato da je Vaclavić ranjen, kako bi se utvrdilo da li je kupovao gazu i sredstva za dezinfekciju – navode italijanske kolege.

Čovek sa sto lica
NINDŽA RATNIK, USAMLJENI VUK

Igor Vaclavić italijanskoj policiji poznat je i kao Ezekjel Norbert Feher. Prema navodima italijanskih medija, prvi put je hapšen 2007, kad je opljačkao farmu obučen kao nindža, sa lukom i strelom i nožem zavezanim za butinu. Nosi nadimke „Igor Rus“, „ruski Rambo“ i „usamljeni vuk“. Nakon izlaska iz zatvora trebalo je da bude proteran iz Italije, ali se to nije dogodilo i on je nastavio sa serijom pljački u okolini Ferare, ovog puta naoružan sekirom. Uhapšen je 2010, a iz zatvora je po drugi put izašao 2015. Od tada je s bandom ortaka iz zatvora ubio penzionera Pjera Luiđija Tartarija, zbog čega mu preti doživotna kazna.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter