Izvor:
24.04.2017 u 20:14
0

PALI SERIJSKI PROVALNICI VIKENDICA: Jedan Obrenovčanin uhvaćen u provali, drugi na Horgošu posle bega!

Beogradska policija je u dve odvojene akcije rešila je serijsku provalu čak 25 vikendica i uhapsila dvojicu Obrenovčana.

U akciji policije uhapšeni su I.D. (1980) i D.N.(1992) iz Beograda.

U prvoj akciji, osumnjičenog I.D. policija je uhapsila neposredno po provali u vikendicu i kod njega su pronađeni ukradeni predmeti, kao i alat za obijanje. Osumnjičeni se tereti i da je obio 21 vikendicu u selima Draževac, Baljevac i
Konatice, od oktobra 2016. do aprila 2017. godine.

U drugoj akciji, uhapšen je N.D. koji je, kako se sumnja, izvršio tri teške krađe u vikendicama u Bariču. On je, nakon izvršenja krivičnog dela u jednoj vikendici u Bariču u noći između 14. i 15. aprila ove godine, pobegao sa lica mesta, a vozilo ostavio sa ukradenim predmetima. Nakon toga policija ga je uhapsila na Graničnom prelazu Horgoš pri pokušaju da pređe državnu granicu.

Osumnjičeni I.D. i D.N. su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter