Izvor:
25.04.2017 u 02:06
0

Poslednje reči monstruma iz krvave sobe u Bariču: „MAJKU TI J***M, TI SI ZA SVE KRIVA, SIN I BRAT SU TI MRTVI DA ZNAŠ!“

Selo kod Golupca, jutros je zavijeno u crno kada je Božidar Dačić ubio troje ljudi, a potom i sebe. Ekipa Telegrafa.rs je ušla u kuću u kojoj je Božidar usmrtio svoju suprugu Radu. Upozoravamo vas da je snimak jako uznemirujuć.

Božidar Dačić (77) je hicima iz pištolja ubio svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu je teško ranio, a potom se biciklom odvezao do crkve svetog Arhangela Mihaila, gde se i ubio.

Njegova pokojna supruga Rada sakrila se u kuću Đokića, u jednoj od mnogobrojnih spavaćih soba.

Verica, sestričina pokojne Rade, zaključala je sva vrata u kući. Međutim, Božidar je uzeo cepanicu, razbio staklo i provalio unutra.

Videla sam Božu kako ide pozadi kroz moje dvorište. Zaključala sam sve, ali on je uzeo cepanicu i razvalio vrata. Vikala sam: “Nemoj tečo, nemoj tečo!” Vatala sam ga rukama za vrat i pokušavala sam da ga zaustavim, ali kada je izvadio pištolj morala sam da se sklonim – ispričala je za naš portal Verica, sestričina pokojne Rade.

Kako kaže, Božidar je okrivio svoju suprugu za sve.

Ušao je u sobu i rekao joj: “Majku ti je*em, ti si za sve kriva! Da znaš samo da su ti sin i brat mrtvi!” Posle je opalio metak i izašao. Rekao je da mu ja nisam ništa skrivila, pa samim tim nema razloga da me ubije. Krenuo je da mi pruža ruku, ali sam ga odbila. Zatim je izvadio pištolj, pokazao na šaržer i rekao: “Ovo što je u njemu je za mene, ja sam moj plan ispunio!” – dodala je Verica.

Kada je otrčala kod Rade ona je i dalje davala znakove života, ali samo nekoliko trenutaka kasnije ona je preminula.

Šta se još dešavalo tokom Božidarovog krvavog pira, pročitajte OVDE.

Telegraf
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter