Izvor:
25.04.2017 u 14:30
0

IGOR SRBIN ŠOKIRAO SVE PORUKOM „UBIĆU VAS“: Italija u strahu, policija na nogama! (FOTO)

Italijanska policija je na napuštenoj farmi, u zoni koju već tri nedelje češlja u potrazi za Igorom Vaclavićem, pronašla preteću poruku: "Ubiću vas!"

Ogledalo je odmah poslato na analizu jer policija sumnja da je reč o poruci koju je ostavio serijski ubica iz Subotice Norbert Feher, poznat i kao Igor Srbin odnosno Igor Vaclavić.

Osnov njihove sumnje jeste činjenica da poruka ima puno pravopisnih grešaka, a to bi moglo da znači da ju je napisao stranac poput Igora, kom italijanski nije maternji jezik. Ali to nije sve, napuštena farma s pretnjom smrću na ogledalu nalazi se u području u kojem se Subotičanin krije.

Pre nekoliko dana u to područje je ušlo mnogo policajaca i predstavnika zakona i dosta dugo su se zadržali, pretražujući sve do temelja – prisetio se jedan poljoprivrednik iz tog područja.

"U kući na napuštenoj farmi bila je sofa, regal, mali sto i okruglo ogledalo sa natpisom: "Ubiću vas!!!", sa istaknuta tri znaka uzvika.

Sve što smo pronašli unutra smo poslali na forenzičku analizu – rekao je jedan od istražitelja.

Igora Srbina italijanski policajci traže zbog ubistva Davida Fabrija (52), vlasnika bara u Bolonji, kog je usmrtio tokom pljačke 1. aprila, kao i čuvara šume Valerija Verija kog je ubio sedam dana kasnije, kada je policijska potera za njim već počela. Feher se već 17 dana krije u istoj šumi, a nervoza i frustracija italijanske policije samo raste, ali naravno oni ne odustaju u svojoj poteri, pišu italijanski mediji, i navode da bi begunac optužen za ubistva uskoro mogao da bude uhvaćen.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter