Izvor:
25.04.2017 u 14:36
0

Ne može više da izdrži u zatvoru: SLEPI UBICA HOĆE NA SLOBODU!

Državni prvak u bacanju kugle sa oštećenim vidom Miloš Čodanović (28), koji je 7. februara ubio u Subotici bivšu ženu Moniku Ikotić (43), uložio je žalbu na produženje pritvora.

U Višem sudu je rečeno da je Čodanovićev branilac 11. aprila uložio žalbu na rešenje o pritvoru, ali je žalba odbijena 12. aprila i pritvor mu je produžen na još 30 dana, dok se predmet još nalazi u fazi istrage kod višeg javnog tužioca. Prema nezvaničnim informacijama, Miloša Čodanovića, koji je sa više uboda nožem ubio Moniku Ikotić, veštačiće stručnjaci iz Beograda u Specijalnoj zatvorskoj bolnici. Stravičan zločin se dogodio u kući Monikine majke kada je ubica došao sa buketom cveća, zbog čega su ukućani mislili da želi da se pomiri sa bivšom ženom. Prethodnih dana je na Fejsbuku objavljivao fotografije sa venčanja i putovanja sa Monikom i pisao oproštajne poruke, što je navelo mnoge da pomisle da će počiniti samoubistvo.

Dok je razgovarao sa bivšom ženom u kuhinji, sa kojom je bio tri godine u braku, njena majka Julija je začula zapomaganje i jauke. Uletela je u prostoriju i počela je da ga vuče za kaput. Gurnuo je Monikinu majku, seo na nju, a Moniku je i dalje ubadao nožem. Majka je uspela da izađe iz kuhinje i pozvala je Hitnu pomoć, na koju je Čodanović takođe krenuo nožem, ali je posle uzvika: „Baci nož!“, prekinuo krvavi pir. Julija Ikotić je posle tragedije ispričala da je prilikom hapšenja u dvorištu njene kuće ubica rekao: „Neka, znam da sam kriv, ali imam dobre advokate, koji će me izvući“, a kada su lekari i tehničari iznosili Monikino telo iz kuće, rekao je: „Spasite mi ljubav.“

Smrtonosni udarci Dok je Monika Ikotić služila Čodanoviću kafu, on je zgrabio nož iz fioke u kuhinji i nasrnuo na nju. Zadao joj je više smrtonosnih udaraca i posekotina i ona je u bolnicu dovedena bez znakova života, sa ubodnim ranama na levoj šaci, levoj podlaktici, nadlaktici, levoj dojci i dubokim rezom ispod potiljka, koji se pružao do kičmenog stuba.

Alo
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter