Izvor:
25.04.2017 u 17:37
0

HOROR NA GROBLJU: Kamion zgnječio radnika na smrt!

N. N. (33) preminuo na Gradskom groblju, kada ga je kolega udario kamionom i prignječio ga uz zid.

Vrbasu je poginuo pomoćni radnik u Javno-komunalnom preduzeću "Komunalac Vrbas" N.N (33), saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

U saoštenju se navodi da se nesreća dogodila juče na Gradskom groblju kada je kamion sa koga je trebalo da se istovari građevinski materijal, kojim je upravljao drugi zaposleni, krenuo unazad i prignječio N. N. uz zid objekta na groblju.

N. N. (33) je preminuo tokom reanimacije u vrbaskoj Gradskoj bolnici.

Nastradali N. N. je bio zaposlen na određeno vreme i bio je prijavljen na obavezno socijalno osiguranje.

Inspekcija rada Odeljenja u Novom Sadu je odmah po saznanju za nesreću izašla na lice mesta i izvršila nadzor, a nakon utvrđivanja činjeničnog stanja, inspektor rada će preduzeti sve odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti, piše u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter