Izvor:
26.04.2017 u 01:24
0

Teška nesreća kod Vršca: SRBIN I RUMUN NASTRADALI U DIREKTNOM SUDARU!

Policija sumnja da je do teškog udesa došlo zbog neprilagođene brzine i loših uslova, odnosno klizavog puta

Srpski i rumunski državljanin su poginuli, dok su još četiri osobe teško povređene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru u blizini Vršca.

Kakao saznajemo, obojica nastradalih nisu bili vozači automobila koji su se sudarili.

– „Folksvagen“ vršačkih tablica, u kome je bio naš državljanin, direktno se sudario sa „audijem“ rumunskih registarskih oznaka na putu Vršac-Vatin. Četiri ekipe Hitne pomoći brzo su stigle na mesto udesa i zbrinule povređene ali, nažalost, dvojici nastradalih, koji nisu upravljali vozilom, nije bilo pomoći. U izvlačenju povređenih učestvovali su i vatrogasci, koji su satima bili na terenu, a na mestu nesreće nalazio se veliki broj saobraćajnih policajaca – kaže naš izvor upoznat u događaj.

Povređene osobe prebačene su u bolnicu u Vršcu, gde im je pružena neophodna medicinska pomoć.

– Navodno, dve osobe su teže, a dve lakše povređene. Vozač „folksvagena“ je bio u lošem stanju i borio se za život. Na mestu nesreće satima je obavljan uviđaj i put je bio zatvoren za saobraćaj, a slupanim automobilima se nije moglo prići jer je policija obeležila prostor od oko 50 metara oko njih. Kola su u potpunosti bila uništena, a delovi automobila razbacani po obe kolovozne trake. Delovalo je kao da je jedan automobil preleteo preko drugog i nasadio se na njega – priča naš sagovornik.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, ali se pretpostavlja da ima veze s veoma lošim vremenskim prilikama i kretanju vozila neprilagođenom uslovima puta.
– Vozač „folksvagena“ pokušao je da izbegne „audi“, ali se od siline udarca okrenuo na krov. Mislim da se u tim kolima nalazila i jedna žena – rekao nam je očevidac nesreće.

kurir.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter