Izvor:
27.04.2017 u 15:11
0

DEDA UNUKE TERAO NA SEKS, DOBIO SAMO „NANOGICU“: Srmana presuda u Golupcu

Hapšenje Radiše Miletića (64) iz Golupca izazvalo je prošle godine u avgustu šok i nevericu u požarevačkom kraju kad je optužen da je počinio nedozvoljene polne radnje nad svojim maloletnim unukama, kao i još jednom devojčicom. Njega je policiji prijavila rođena ćerka, odnosno majka napastvovanih devojčica Dragana Milošević, optužujući ga da je unukama pokazivao polni organ i terao ih da ga oralno zadovoljavaju na tavanu porodične kuće.
Kako Kurir saznaje, Osnovni sud u Velikom Gradištu vodio je dva postupka protiv Miletića, koji su naposletku pravosnažno okončani jedinstvenom kaznom od godinu dana kućnog zatvora s elektronskim nadzorom.

Dragana Milošević za Kurir kaže da nije zadovoljna presudom, jer smatra da je neophodna veća kazna za njenog oca.
– Svuda se priča da se borimo protiv pedofilije, a mog oca su osudili na godinu dana kućnog zatvora. Presuda je prekjuče postala pravosnažna i nemam pravo žalbe na nju. Ipak, neću odustati i teraću dalje ovu priču – kaže kivna Miloševićeva.

Ona navodi da su njene ćerkice tokom suđenja veštačene.
– Sud i moj otac su tražili dodatno veštačenje u Kragujevcu koje bi trajalo nekoliko dana, ali ja sam to odbila. Deca su deset puta ponovila šta se dogodilo, nisam htela da ih maltretiram više – ispričala nam je Dragana Milošević.

Smejao se

Presudi koja je izrečena u Osnovnom sudu u Velikom Gradištu prisustvovali su i njeni majka i brat, s kojima nije u kontaktu.
– Oni su se smejali i bili su srećni kad su izašli iz sudnice. Tokom suđenja je moj otac pričao razne stvari o meni, kako tražim kuću, kako sam alkoholičarka i ku.va. Najmanje je pričao o tome šta je mojoj deci uradio – tvrdi Miloševićeva.

J. Rafailović – J. Ivić/ KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter