Izvor:
27.04.2017 u 21:32
0

TROSTRUKI UBICA I NJEGOVE ŽRTVE SAHRANJENI NA ISTOM GROBLJU!

"Pustite mene, najteže je mome tati i baki", naricala Maja na sahrani svoga oca Miroslava i bake Rade Dačić, koje je ubio otac i suprug Božidar Dačić.

Miroslav i Rada Dačić sahranjeni su na groblju u Bariču. Tela su uneta u crkvu gde je sveštenik služio opelo, a potom je tužna kolona od više stotina ljudi ispratila Dačiće.

Dok je ucveljena devojka naricala nakon spuštanja tela oca i bake u raku, Inače, žrtve i njihov ubica sahranjeni su na istom groblju. Radin unik odnosno Miroslavov sin Mališa nije izdržao, te je opet kao juče prvi napustio sahranu. Juče je nedalkeo odatle sahranjen i Dačić, ali bez opela, budući da je izvršio samoubistvo. Podsetimo, u selu Barič pored Golupca dogodila se u ponedeljak kada je austrijski penzioner Božidar Dačić (77) hicima iz pištolja ubio sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu ranio.

Happytv.rs/ Alo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter