Izvor:
28.04.2017 u 23:36
0

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Lebanu: Devojčice brutalno pretukle drugaricu!

Devojčice su u utorak u večernjim satima u Ulici cara Dušana, preko puta gimnazije, presrele devojčicu, opkolile je bez reči i tukle naočigled prolaznika!

Moju ćerku je opkolilo nekoliko devojčica, s njima je bio i jedan dečak, ali je on nije tukao, već je samo mirno posmatrao. Jedna od njih joj je držala ruke, druga ju je pesnicama udarala po licu, a treća joj čupala kosu. Moje dete je vrištalo, niko od prolaznika joj nije pomogao – priča uznemirena majka pretučene devojčice.

Devojčica je zadobila modrice i podlive po telu i pod velikim je stresom, zbog čega će, kako kažu njeni roditelji, morati da potraže pomoć stručnjaka.

Mnogo se uplašila i potresla. Prošle noći skoro uopšte nije spavala, a ruke joj se neprestano tresu. Nije ni u školu otišla i neće ići dok joj se modrice ne povuku i dok se ne smiri, a potražićemo i pomoć školskog psihologa – priča devojčicin otac.

Kao saznajemo, prebijanju devojčice je prethodila njihova svađa na Fejsbuku oko jednog dečaka.

Jedna od tih devojčica što su tukle moju ćerku se valjda zabavlja sa nekim dečkom koji je slao poruke mom detetu. Ta devojčica to valjda nije mogla da podnese i posle prepiske na Fejsbuku smislila je da sa drugaricama prebije moju ćerku… Pa to je strašno – zabrinuto priča majka.

Slučaj je, kako je potvrđeno Informeru, prijavljen policiji, ali je još uvek nepoznato da li je protiv maloletnika ili njihovih roditelja i staratelja pokrenut zvanični postupak.

informer.rs
Foto: zenicablog

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter