Izvor:
04.05.2017 u 14:45
0

NOVI DETALjI UŽASA U KARLOVCIMA: Usmrtila majku štapom za hodanje!

Policija je u sredu uhapsila Dušanku B. (59) zbog sumnje da je u stanu u Ulici Dositeja Obradovića 34 u Sremskim Karlovcima ubila svoju majku Nadu J. (85). Ona je navodno, posle zločina, sama pozvala policiju i ispričala šta se dogodilo. Određeno joj je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Prema nezvaničnim saznanjima, starica je udavljena štapom koji je, inače, koristila prilikom kretanja, a tragediji je prethodila svađa između majke i ćerke. Telo je preneto na Institut za sudsku medicinu gde će se utvrditi uzrok smrti nesrećne žene.

Šta se tačno dešavalo u sredu u prepodnevnim satima iza zatvorenih vrata stana na prvom spratu, nikome od stanara nije poznato. Da se dogodio zločin saznali su oko 13 časova, kada su videli policiju i kola Hitne pomoći.

– Njih dve su godinama tu živele zajedno, i iz njihovog stana su se često čule vika i galama – kaže stanarka ove zgrade. – Baka je imala problema sa sluhom, nosila je aparat, pa je možda i zbog toga bilo glasnijeg govora između njih, ali često su se i svađale. A zbog čega, nama nije poznato. Iako je kod njih bila takva situacija, niko ne bi mogao da pomisli da bi ovako nešto moglo da se dogodi.

O majci i ćerki iz stana broj osam, komšije ne znaju baš puno toga. Kažu da se nisu družile sa ostalim stanarima, ali da su ih viđali ispred zgrade.

– Među stanarima se pričalo da njih dve nisu u dobrim odnosima i da su se često svađale, ali niko nikada zbog toga nije zvao policiju. Nismo hteli da se mešamo – kaže stariji komšija. – Po nekim pričama, i Dušanka je imala nekih zdravstvenih problema zbog kojih se ranije i lečila.

Dušanka se, kažu komšije sa kojima smo razgovarali, pre oko 15 godina doselila iz Novog Sada kod majke, posle razvoda sa suprugom, koji je nastavio da brine o njihovom sinu. Od tada, majka i ćerka su živele tu zajedno, povučeno, ne družeći se puno sa ostalima u zgradi, ali su se uvek javljale na ulici. Nada je u poslednje vreme slabo izlazila, a Dušanku su viđali da odlazi u crkvu.

BILA U CRNINI

PRE nego što je policija privela, Dušanku su pojedine komšije videle u crnini. Jedan od njih je pitao da li joj je majka umrla, a ona je navodno odgovorila potvrdno.

novosti.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter