Izvor:
04.05.2017 u 18:14
0

UNUKA POZNATOG GLUMCA KOJA JE SATAROM UBILA MAJKU I BABU PROGLAŠENA ZA NEURAČUNLJIVU!

Suđenje glumici Teodori Viktorović, okrivljenoj da je u martu 2015. satarom ubila majku i baku u porodičnom stanu na Vračaru, danas je ušlo u završnicu pred Višim sudom u Katanićevoj.

Na današnjem ročištu predočen je nalaz Sudsko-psihijatrijskog odbora Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. Mišljenje odbora jeste da su Teodorine sposobnosti shvatanja značaja krivičnog dela i mogućnosti upravljanja vlastitim postupcima bile bitno smanjene – posebno kada je reč o mogućnostima odmeravanja razloga za i protiv i anticipiranja posledica.

Mišljenje odbora jeste i da je okrivljenoj potrebno izreći meru obaveznog lečenja od alkoholizma. Nastavak suđenja i sledeće ročište zakazano je za 1. jun.

Podsetimo, Teodora je satarom ubila majku Ljiljanu (61) i babu Ivanku (90) u porodičnom stanu na Vračaru. Ona je optužena za teško ubistvo i ako bude osuđena, preti joj kazna od 10 godina ili 30 do 40 godina zatvora, a tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem. Kako je navedeno u optužnici, Teodora je satarom ubila majku i baku posle svađe, a zločin je policiji prijavio njen suprug.

(M. Ivanov)

KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter