Izvor:
04.05.2017 u 23:57
0

BOMBAŠKI NAPAD U HERCEG NOVOM: Atentat na Roganovića povezan sa ubistvom Mutavog?!

Nedavni bombaški napad na Duška Roganovića (35) iz Herceg Novog navodno je povezan s likvidacijom Aleksandra Stankovića (29), zvanog Sale Mutavi, jer su obojica navodno povezana sa kriminalnim klanom iz Crne Gore.

Istraga crnogorske policije pokazala je da su pokušaj ubistva Roganovića, koji se desio 25. aprila u Herceg Novom, kad je eksplodirala bomba postavljena pod njegov „golf“, i likvidacija Stankovića, 14. oktobra 2016, povezani događaji iza kojih stoji druga kriminalna grupa iz Crne Gore.

Ova grupa je najverovatnije povezana s najvećim beogradskim kriminalnim klanom. Motiv napada na Roganovića i ubistva Stankovića su, kako se sumnja, neraščišćeni računi u srpsko-crnogorskom podzemlju.

Izvor napominje da je Roganović po izlasku iz spuškog zatvora 27. januara 2016, a u kome je proveo osam godina zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Vesnića, često boravio u Beogradu, gde se družio sa Stankovićem, ali i s Veljkom Belivukom (32), zvanim Velja Nevolja.

Dan
Foto: Arhiva, vijesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter